Wednesday, February 12, 2014

cured smoked pork loin, fried rice, mushrooms and bread sticks with a Jacques Pepin dip.

This it the Pepin recipe for the dip:
Roasted rei peppers are sold at the deli counter. I transform them into a fast dip to enjoy with cocktails.

Cut enough roasted red bell pepper into 1-inch pieces to make one cou. Transfer to a food processor. Add 2 tablespoons sunflower seeds or pumpkin seedt, 1/4 C. cream cheese, 1 tablespoon olive oil, and 1/4 teaspoon each salt and freshly ground black pepper. Process until smooth. Serve with crunchy breadsticks.

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
What I did was roast two red bell peppers under the broiler, peel and chop them, run 2 tablespoons sesame seeds through a coffee grinder, add the rest of the ingredients to a small bowl and whiz them with a stick blender until smooth.

No comments:

Post a Comment